Er du vår nyeste utvikler?

Er du vår nyeste utvikler?

Er du vår nyeste utvikler?

Vi er nå over 90 gode kolleger, og kan vel beskrives som den hippeste, tøffeste og mest engasjerte samlingen av it-mennesker i Norge. OK – la oss være ærlige, nesten i alle fall!

Vi har et kontor i byen med Nordens mest eksklusive stupetårn, Hamar. Et kontor i byen som har fått et kulturminne på grunn av lukt, Moss. Og et kontor i (kanskje overraskende) Norges største hyttekommune, Asker. Vi kan dermed friste med både urban hverdag og grønne enger hvorav det selvfølgelig medfølger kontorlokaler i tilhørende stil.

Innenfor kontorets vegger, utrettes det daglig CRM magi, gjerne krydret av React, Gatsby, Azure, og .Net Core. De av oss som ikke har peiling på slik magi (ja, det er faktisk noen av oss også) tar mer enn gjerne æren for det, og selger det inn videre som den naturligste ting i verden. Akkurat den siste biten har satt oss i en situasjon som gjør at vi trenger flere magikere.

Våre utviklere

Vårt utviklerteam består av over 30 hackere med glimt i øyet. Dette er en sabla kul gjeng, med sine spesialfelt og tilsvarende interessefelt. I tillegg kan det godt tenkes at en av Hamars utviklere mer enn gjerne serverer deg te (laget på den skikkelige måten), eller hva med quizkveld i Asker? Er du den sporty typen, kan du være med på fellestreninger med CrossFit!

Utenom te-koking, styrkeløft og heftige temalunsjer produserer de fancy automatiseringer og logikk, de er kilden til det vi andre tar som en selvfølge, og portaler kommer opp i en fei.

Etter en rekke håpløse forespørsler (basert på mottakerens ansiktsuttrykk) er fellesnevneren for dette teamet at de alle som én, lever etter utsagnet: «det vanskelige er en bagatell, det umulige er en utfordring».

Om stillingen

Som utvikler i ProsessPilotene vil du være i gang med ditt første prosjekt allerede i løpet av den første uken.

Det forventes at du blir varm om hjerte når du hører uttrykk som «Jeg fikk 200 OK», du synes koden selv er nok dokumentasjon og du synes det er helt greit å gråte mens man programmerer i javascript. Foruten om det, kan du forvente en arbeidshverdag bestående av problemløsing i form av kundetilpassede løsninger for noen av Norges største bedrifter.

Kvalifikasjoner

Nå lurer du kanskje på hvem vi egentlig søker etter?

Vi er en jovial gjeng og vi streber etter en variasjon i teamet vårt, både i matpreferanser, hvilken bil du kjører eller om du er A eller B menneske.

La oss være fullstendig ærlige her - alder, kjønn, etnisitet, politisk ståsted eller religion er fullstendig irrelevant. Om du akkurat har blitt gravid eller prøver å utvide familien, om du har lite erfaring, eller har fått høre at du er overkvalifisert er heller ikke faktorer som sier noe om du kvalifiserer til å bli et teammedlem i ProsessPilotene.

Hvis du derimot kaller deg selv utvikler og denne teksten har vekket en interesse hos deg og du i tillegg kan krysse av noen av punktene nedenfor kan det godt tenkes at det er du som blir servert te først ved neste anledning.

 • Kjenner til forskjellen mellom java og javascript.
 • Vet hva vi refererer til når vi sier «skyen».
 • Foretrekker skjermer med sort bakgrunn.
 • Har fått rollen som familiens (mor/svigermors) it-support.
 • Synes kanonisk datamodell er en god idé.
 • Vet at Azure ikke er et hundenavn.
 • Forstår sammenhengen mellom Star Wars og Mandalorian.
 • Forstår hva vi mener når vi refererer til pipeline.

Hva tilbyr vi?

 • Gunstig betaling for å gjøre det du synes er morsomt.
 • Sertifiseringer innenfor ønsket fagområde.
 • 7 ukers opplæringsprogram.
 • Valgfrihet i kontorplass.
 • Fellestreninger og turer sammen med Idrettspilotene.
 • Telefon, internett hjemme og tilhørende utstyr til hjemmekontoret.
 • Siden vi sitter hele dagen, byr vi på treningsabonnement.
 • Kan friste med kort vei til parkering i parkeringshus.
 • Aksjeprogram.

Dette medfølger uansett om du vil eller ikke

 • Engasjerte kolleger.
 • Direkte påvirkningskraft i Norges største CRM-hus.
 • Autonom arbeidshverdag.
 • Eget tilpasset utviklingsprogram.

Hvis du synes dette høres spennende ut vil vi veldig gjerne høre fra deg! Send oss ditt søknadsbrev til hr@prosesspilotene.no

Vil du vite mer?

Legg igjen telefonnummeret ditt her, så ringer vi deg for en uforpliktende prat. Vi svarer dere normalt innen en virkedag.