Hvilken plass har digitalisering i det grønne skiftet?

Hvilken plass har digitalisering i det grønne skiftet?

Hvilken plass har digitalisering i det grønne skiftet?

At det grønne skiftet er satt på dagsorden er ikke noe nytt og det snakkes til stadighet om sirkulær økonomi og trippel bunnlinje, men hvordan skal vi som samfunn klare å oppfylle disse kravene og hvor skal vi starte?

World

Bærekraft som konkurransefortrinn?

Bærekraft som konkurransefortrinn er et tema som diskuteres hyppig og forbrukere oppgir gjerne at de velger produkter og tjenester som er mer bærekraftige enn andre. Dessverre viser også flere studier at dette ikke nødvendigvis alltid stemmer, et element som legger større ansvar på bedrifter. Hvis ikke forbrukermakten styrer samfunnet i en mer bærekraftig retning, er det opp til bedriftene å gjøre nettopp dette. Hos oss i ProsessPilotene ser vi hvilken rolle digitalisering har i dette skiftet og hvor viktig en digital optimalisering er for en mer bærekraftig drift - sagt med andre ord; hvordan digitalisering faktisk bidrar til konkurransefortrinn med en frisk ettersmak.

Vår funksjon som både rådgiver og løsningsarkitekt gjør at vi kan bidra til å oppdage utviklingspotensialer i eksisterende marked basert på nåværende drift, men enda viktigere kan vi gjennom et godt partnerskap se på mulighetene for inntreden i et nytt marked. Det er nettopp denne kombinasjonen som gir oss som bedrift styrke, og deg som kunde konkurransefordeler.

Kappgang eller sprint?

En fallgruve er å ikke handle. Å sitte stille å belage seg på at det “vi alltid har gjort” også vil fungere i framtiden er en risikabel strategi. For, det eneste du kan være sikker på er at mens du sitter stille er det en annen som løper. Vårt råd vil alltid være kappgang ovenfor sprint, og vi bistår mer enn gjerne til å gå denne løypa med dere.

Vil du vite mer?

Legg igjen telefonnummeret ditt her, så ringer vi deg for en uforpliktende prat. Vi svarer dere normalt innen en virkedag.