Microsoft Office 365 på norsk jord

Microsoft Office 365 på norsk jord

Microsoft Office 365 på norsk jord

Satsingen på Norge og norske forbrukere blir stadig større fra Microsoft, og dette synliggjøres ved tilgjengeliggjøringen av norske datasentre hos Microsoft. Gjennom en nasjonal tilhørighet også for dataene dine kan du være sikker på at alle sikkerhetsbehov blir ivaretatt, og tiden hvor utenlandske datasentre var et hinder for skystrategi er nå forbi.

Hvilken relevans har dette for deg?

Microsoft sin satsing på utvikling av ny teknologi og deres skytjenester vil med disse nye datasentrene ha en direkte påvirkning for deg som bruker både i form av effektivitet og sikkerhet. Effektivitet i den grad at redusert avstand til dataene har en positiv effekt på hastighet, og sikkerhet i forbindelse med for eksempel offentlige krav.

lock

Tiden er nå inne for å revurdere virksomhetens strategi, enten om dere skal migrere dataene til skyen, eller om dere allerede er etablert. Kanskje er du allerede i skyen og du sitter nå og lurer på om du burde flytte til norske datasentre. Flytting fra utenlandsk til nasjonalt datasenter er altså mulig, men merk at det bør foreligge en klar årsak til hvorfor og til hvilken hensikt før denne beslutningen tas, da det er både tids- og ressurskrevende.

Vi rådgiver deg

Som Gull-Partner av Microsoft har ProsessPilotene god kjennskap til de ulike fordelene som ligger i skybaserte løsninger, og vi kan gi deg konkrete og håndfaste råd om hvilke tjenester som er best egnet for din virksomhet. Slik kan du være sikker på at dine data er tilpasset også morgendagens marked.

Ønsker du rådgivning for om du burde migrere dine data fra utenlandske til nasjonale datasentre, eller vurderer du om tiden er inne for at også dere skal i skyen bistår vi gjerne med de spørsmål du måtte ha.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat på support@prosesspilotene.no

Vil du vite mer?

Legg igjen telefonnummeret ditt her, så ringer vi deg for en uforpliktende prat. Vi svarer dere normalt innen en virkedag.