Hva er PowerBI?

Hva er PowerBI?

Hva er PowerBI?

Power BI er en skybasert tjeneste levert av Microsoft med interaktive instrumentbord som du kan benytte for å visualisere data. Enten dataene er et vanlig Excel-regneark, eller en samling med skybaserte og lokale hybride datalager, kan du bruke Power BI til å enkelt koble sammen datakildene og lage interaktive visualiseringer tilpasset deg og din bedrift. Rapportene du oppretter er interaktive i den form at du kan dypdykke ned ved å klikke på parametere som land, produkt eller segment i selve rapportene. Og du kan selvfølgelig dele dine Power BI rapportere med de du måtte ønske, og de er tilgjengelig på alle enheter.

Power BI kan tas raskt i bruk for å opprette enkel innsikt over ulike datakilder, men er også robust og dimensjonert for store virksomheter og avansert modellering og sanntidsanalyser. På denne måten vil Power BI kunne være løsningen om du er ute etter et verktøy for å lage personlige rapporter, eller om du ønsker å lage avanserte analyse- og avgjørelsesmotorer bak store prosjekter eller rapporter som gir oversikt over hele bedriften, og det er selvfølgelig mulighet for å samarbeid med andre om rapportene.

Eksempel på hvordan dine data kan fremstilles interaktivt i Power BI. Hvis du klikker på én del av kakediagrammet vil de andre vinduene automatisk vise de tilsvarende verdiene.

Vil du vite mer?

Legg igjen telefonnummeret ditt her, så ringer vi deg for en uforpliktende prat. Vi svarer dere normalt innen en virkedag.