Hva er Microsoft Teams?

Hva er Microsoft Teams?

Hva er Microsoft Teams?

Microsoft Teams i Office 365 er det nye verktøyet for samarbeid internt i bedriften, men gir deg også mulighet for arbeid mot eksterne kontakter som kan inviteres med til samarbeid. Teams inneholder en komplett nettbasert sosial og møte-løsning. Her kan du både være vert for telefon-, video- og webkonferanser med alle i eller utenfor organisasjonen din, eller benytte Teams til den daglige kommunikasjonen internt i bedriften. I Microsoft Teams får du funksjoner som planleggingsassistanse, notattaking, deling av skrivebord, opplasting av filer og chatmeldinger i samme program.

Eksempel på samtaler i Microsoft Teams

Microsoft Teams binder sammen og bruker hele bredden til Office 365 for å bli et knutepunkt innen samarbeid og samkjøring. Word, Excel, PowerPoint, SharePoint, OneNote, Planner, Power BI og Delve er alle bygget inn i Microsoft Teams, slik at du har all informasjon og alle verktøy lett tilgjengelig. Microsoft Teams er også bygget på Office 365 Groups, Microsofts tjeneste for kryssapplikasjon, som gjør det enkelt for brukere å bevege seg naturlig fra ett samarbeidsverktøy til et annet, beholde det som er relevant samt dele ting med andre.

Microsoft Teams fokuserer virkelig på det å samarbeide. Det er en app som hjelper deg å samle et team og arbeide sammen ved å bruke chat i stedet for epost og «kanaler» i stedet for vanlige filmapper. Det er arbeidsområdet hvor du og ditt team i sikkerhet kan redigere filer samtidig, se «likes» og «@-mentions», og svare med ett enkelt tastetrykk. Det er et program som dere kan sette deres eget preg på ved å legge til notater, nettsider og apper.

Microsoft Teams er skybasert og lar dermed alle jobbe sammen uansett hvor man befinner seg så lenge man har tilgang til internett. Det er en plattform som forstår at moro ikke bare leder til høyere produktivitet, men også mer kreativitet.

Oppbyggingen av Microsoft Teams

Microsoft Teams er bygget opp for å gi en enkel og oversiktlig fremstilling av funksjonaliteten. Øverst finner man et søkefelt som kan benyttes for å søke etter innhold i Teams. Til venstre finner man kommandobaren som tar deg raskt til de viktige funksjonene.

Kommandolinjen i Microsoft Teams gjør det enkelt og raskt å navigere rundt i programmet

Vil du vite mer?

Legg igjen telefonnummeret ditt her, så ringer vi deg for en uforpliktende prat. Vi svarer dere normalt innen en virkedag.