Derfor jobber jeg med Dynamics 365

Derfor jobber jeg med Dynamics 365

Derfor jobber jeg med Dynamics 365

Selv om Gartner kårer Dynamics 365 blant de beste CRM løsningene år etter år, er det ikke dermed sagt at det er det beste valget for akkurat ditt selskap. Det er tross alt flere alternativer å velge mellom, og jobben din består i å velge det som passer best for deg og dine behov. Det er likevel flere momenter som går igjen når man skal gjøre en slik vurdering, og for å hjelpe deg igang har jeg her valgt å dele mine erfaringer.

Denne artikkelen handler derfor om hvorfor jeg valgte å jobbe med Dynamics 365, og hvorfor jeg flere år senere fortsatt er fornøyd med valget.

Vi står alle overfor, eller midt inne i, den digitale transformasjonen. Denne artikkelen skal ikke handle om fremtiden med automatiserte yrker og færre arbeidsplasser. Transformasjonen er i gang, og det som kan digitaliseres vil bli digitalisert.

Og det skjer i stadig økende tempo, enten du vil det eller ikke. Da jeg gikk ut av Microsoft University for siste gang for snaue 5 år siden, var jeg så "rett-ut-av skolen-selvsikker" at jeg ville påstått at jeg kunne navnene på alle feltene i databasen i Microsoft Dynamics CRM. Nå er en av mine største utfordringer å holde meg oppdatert på ny funksjonalitet som oppdateres automatisk. Det finnes ferdige forretnings-apper som løser stadig nye oppgaver på Microsoft App Source. Det vi før måtte kode har nå blitt standard funksjonalitet.

Det i seg selv betyr selvsagt ikke at Dynamics 365 er et riktig valg for deg og ditt selskap. Hvorvidt Dynamics 365 er et smart valg for deg kommer helt an på dine forutsetninger, behov og mål. Det er ikke nødvendigvis så enkelt at man kan shoppe seg til enorme driftsfordeler.

Digital transformasjon handler ikke om å kjøpe programvare. Digital transformasjon er en prosess, det handler om å forbedre seg.

Samtidig vet vi at ting tar tid, og at det å forbedre seg krever innsats. I 2016 satte Microsoft alle mann til pumpene for å forbedre forretningsløsningene sine. Nå begynner vi virkelig å se resultater som våre kunder kan høste frukter av. Det er gøy. Et av verdens største selskap mener alvor med Dynamics, og det er bare én av fordelene ved å velge det.

HVORFOR VELGE DYNAMICS 365?

Det er muskler bak

Som sagt er Dynamics 365 et viktig strategisk investeringsområde for Microsoft. For eksempel var fordelen med tett integrasjon til Dynamics grunnen til at Microsoft kjøpte opp LinkedIn. Det er ingen tvil om at Microsoft investerer kraftig i Dynamics 365. Det betyr i praksis at selskapet ditt kan være trygg på å få nyeste av funksjonalitet, i mange år fremover.

Verdensledende CRM og ERP system

Gartner kårer Dynamics 365 blant de beste CRM systemene år etter år. Når man vurderer helheten, er det ingen tvil om at Microsoft ligger foran konkurrentene hva gjelder både funksjonalitet og integrasjoner med de mest relevante produktene.

Integrert med andre Microsoft-produkter

De aller fleste virksomheter bruker Microsoft Office 365, sannsynligvis også din. En av de store fordelene ved å velge Microsoft Dynamics 365 er nettopp den tette integrasjonen med Microsoft Office 365. Du får alt ferdig integrert, og alt du trenger tilgjengelig på ett sted.

Enkle og mobile løsninger for alle

Dynamics 365 kjøpes gjennom lisenser per bruker per måned. Dette gir fleksibilitet og økonomisk trygghet for selskapet ditt. Og alle brukere kan jobbe på hvilken enhet de vil, når som helst og hvor som helst.

Utviklingsplattform for fremtiden

Dynamics 365 er ikke bare ett ferdig CRM- eller ERP-system. Dynamics 365 er en utviklingsplattform med applikasjoner for fremtiden. Det er ikke bare enkelt og brukervennlig for medarbeiderne dine, det er et trygt og strategisk valg gjennom den digitale transformasjonen og for fremtiden.

Jeg påstår ikke nødvendigvis at Dynamics 365 er riktig for deg og ditt selskap. Men hvis du lurer på om Dynamics 365 kan være et lurt valg, så ta kontakt ! Jeg kommer gjerne innom deg for en prat om selskapet ditt. Og jeg kan demonstrere Dynamics 365 live om du ønsker det.

Vil du vite mer?

Legg igjen telefonnummeret ditt her, så ringer vi deg for en uforpliktende prat. Vi svarer dere normalt innen en virkedag.