Linkedin + Dynamics 365 = Nye muligheter

Linkedin + Dynamics 365 = Nye muligheter

Linkedin + Dynamics 365 = Nye muligheter

__Det har vært mye diskusjon rundt hvordan løsninger Microsoft ville lansere etter oppkjøpet av LinkedIn tidligere i år. Nå har svaret kommet og vi i ProsessPilotene er positive til det som har blitt introdusert. LinkedIn integrert med Dynamics 365 åpner nye dører med spennende muligheter for din HR avdeling og en helt egen løsning for rekruteringsbransjen. __

OPPNÅ SUKSESS MED SALG VED HJELP AV DYNAMICS 365 + LINKEDIN SALES NAVIGATOR

Dynamics 365 for Salg hjelper allerede mange norske bedrifter med å forbedre salgsprosessen internt. Salgsmodulen gir full oversikt over alle potensielle salgsmuligheter og gir tilgang til den rette informasjonen direkte i Dynamics 365. Dette gir mulighet for en mer oversiktlig og ikke minst mer effektiv salgsprosess slik at selgerne dine kan "close" avtaler raskere. Med tilgang til kundeinformasjon, oppdaterte prislister og estimater er det enkelt å opprette personlige tilbud direkte fra Dynamics 365.

LinkedIn Sales Navigator kan enkelt integreres med Salgsmodulen. Dette vil gi selgere muligheten til å få tilgang til LinkedIn Sales Navigator samt LinkedIns 500 millioner fagfolk direkte fra Dynamics 365. Dette vil kunne øke effektiviteten til dine selgere ved å:

  • Få viktig informasjon over e-post, CRM og LinkedIn for å få kontekstuelle anbefalinger for den beste handlingen innen Dynamics 365 for Sales.
  • Forenkle introduksjoner direkte gjennom selskapets nettverk, og sende InMail, meldinger og tilpassede tilkoblingsforespørsler i LinkdIn
  • Engasjere kjøpere med skreddersydd og personlig innhold.
  • Få oppdateringer og publiseringer på LinkedIn, inkludert nyheter direkte i Dynamics 365.
  • Bygge sterke relasjoner med eksisterende kontakter gjennom tilgang til LinkedIn profildetaljer, bilder, nåværende roller og arbeidshistorie.

Microsoft kommer til å introdusere en ny linsens, kombinert av LinkdIn Sales navigator og Dynamics 365 for salg til en utrolig gunstig pris. Denne løsningen vil bli tilgjengelig fra og med denne sommeren.

MICROSOFT DYNAMICS 365 FOR TALENT

I tillegg lanserte Microsoft en helt ny løsning modul, Dynamics 365 for Talent. Dette er en moderne rekruterings løsning som kan være til nytte for både rekruterings bransje, samt HR avdelingen i din bedrift. Medarbeidere er hjertet i hvert selskap, og flinke medarbeidere er uten tvil den mest etterspurte og dyreste ressursen.

Dynamics 365 for Talent vil gi deg et 360-graders syn på dine ansatte og potensielle kandidater til nye stillinger med muligheten til å:

  • Få tilgang og finn de mest kvalifiserte kandidatene raskere via LinkedIn Recruiter. Detter en integrasjon som vil gi ledere og intervjuere tilgang til den mest oppdaterte informasjonen for en mer effektiv rekrutteringsprosess og ikke minst finne den rette kvalifiserte kandidaten for jobben.
  • Opprettholde en oppdatert visning av medarbeideropplevelser gjennom en kombinert HR-profil ved bruk av Office 365, Dynamics 365 og LinkedIn profilinformasjon.
  • Å planlegge intervjuer som passer inn i kalenderen ved å bruke Office 365-integrasjon som kontrollerer tilgjengeligheten for alle medlemmer av teamet og foreslår passende tider. Intervjuinnkallinger kan sendes direkte fra Dynamics 365 til begge parter, og disse spores i tillegg til invitasjonsresponser.
  • Dele tilbakemeldinger fra hvert intervju med alle som er involvert i ansettelsesprosessen i Dynamics 365 for Talent- for å hjelpe til med å identifisere hvilken person som er kvalifisert for jobben.

Dynamics 365 for Talent med integrert tilgang til informasjon fra LinkedIn vil gjøre det mye enklere å finne flinke og ikke minst den riktige kandidaten. Dette kan bli gjort direkte fra Dynamics 365 i en ny moderne HR-opplevelse laget for å effektivisere samt gjøre bedrifter og ansatte mer vellykkede. Denne løsningen vil også bli tilgjengelig fra og med Juli.

Vi i ProsessPilotene gleder oss til å teste ut løsningene i løpet av våren. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål.

Vil du vite mer?

Legg igjen telefonnummeret ditt her, så ringer vi deg for en uforpliktende prat. Vi svarer dere normalt innen en virkedag.