Nye ansatte byr på nye muligheter!

Nye ansatte byr på nye muligheter!

Nye ansatte byr på nye muligheter!

Et nytt år er lagt bak oss og det nye året har allerede startet med mange spennende prosjekter for ProsessPilotene, men ikke minst har vi økt staben med to nye Piloter. kim.elisabeth.bjorndahl

Kim Elisabeth Bjørnstad

Kim Bjørnstad har en “Bachelor i E-business” fra NITH og gikk inn i CRM-sporet på Microsofts University i 2014. Siden det har Kim jobbet som CRM-konsulent med hovedfokus på salg og servicemodulen i Dynamics 365 (CRM). Kim har arbeidet med rådgivning og behovsutretning, samt konfigurering og implementering av Dynamics 365 (CRM). Med sin brede erfaring er Kim dyktig til å sette seg inn i kundens forretningsområde for å finne ut hvordan Dynamics 365 (CRM) best mulig kan implementeres for å effektivisere organisasjonen internt. Hos ProsessPilotene skal Kim jobbe som CRM-konsulent med hovedfokus på implementering og konfigurasjon av Microsoft Dynamics 365. Les mer om Kim på Linkedin her!

sigvart

Sigvart Øverstrøm

Sigvart Øverstrøm har en «Master i Marketing Management» og en “Bachelor of Business med Minor in Computer Science”. Sigvart har jobbet som løsningsrådgiver med hovedfokus på løsninger fra Microsoft. Med fokus på Microsoft sine skytjenester har Sigvart bygget Business Caser for å understøtte investeringene kundene skal gjøre i fremtiden. Å kunne se muligheter har vært et viktig fundament i Sigvarts karriere. Han er dyktig til å sette seg inn i kundens forretningsområder for å se hvordan man best mulig kan effektivisere organisasjonen ved hjelp av teknologi fra Microsoft. Hos ProsessPilotene skal Sigvart jobbe som CRM- og samhandlingsrådgiver med fokus på hvordan kundene best kan utnytte løsningene som blir levert fra Microsoft for å få best mulig forretningsverdi av disse.

Les mer om Sigvart på Linkedin her!

Vi ønsker Kim Elisabeth og Sigvart hjertelig velkommen til oss!

Vil du vite mer?

Legg igjen telefonnummeret ditt her, så ringer vi deg for en uforpliktende prat. Vi svarer dere normalt innen en virkedag.