9 grunner til å dra til Extremecrm konferansen - og godt nytt år!

9 grunner til å dra til Extremecrm konferansen - og godt nytt år!

9 grunner til å dra til Extremecrm konferansen - og godt nytt år!

ExtremeCRM konferansen er konferanse på to dager i Lisboa som er rettet mot personer som har ansvar for CRM verktøy og prosesser.

KONFERANSEN HAR TREDELT FOKUS

Teknisk informasjon som viser hvordan du får mest mulig utnytte av Microsoft Dynamics 365 (Tidligere kjent som Dynamics CRM) Bli kjent med alle nyeste funksjoner og tredjeparts-løsninger som er lansert i markedet Lær om visjonen bak Dynamics 365, for å se hvordan produktets utvikling vil kunne hjelpe ditt firma med digital transformasjon.

HVEM BØR DRA?

Vi i ProsessPilotene drar slik at du ikke skal føle deg alene i et fremmed land.

Lisboa er jo et nydelig sted. De som bør vurdere å dra er:

Salgsleder samt CRM ansvarlig for salgsavdelinger. Markedsleder samt CRM ansvarlig for markedsavdelinger. Kundeserviceleder, samt personell som jobber med drift av kundeservice/callsentere. Leder av personell som jobber i felt, med bruk av mobile enheter, reiseplanlegging og ressursstyring. Prosjektledere.

HVORFOR BØR DU DRA?

Du får direkte tilgang til Microsofts ledelse, og du kan få møter der du kan stille spørsmål om det meste. Du får en dypere innsikt i Dynamics 365 Roadmap. Du får detaljert info i hva som kommer i mai versjonen av Dynamics 365, her under fokus på Sales, Marketing, Field Service, Marketing, Customer Service, Project Service Automation. Operations & Financials. Du får innsikt i hva Microsofts kjøp av LinkedIn betyr for deg. Du vil lære om hvordan du kan bygge skreddersydde applikasjoner med bruk av Dynamics 365, Azure, Common Data Model, Flow, Power BI, Cortana Analytics and other capabilities of the Intelligent Business Cloud. Det er gøy å dra sammen med andre Microsoft kunder, for å høre om deres erfaringer. Du får mulighet til å nettverke med Microsofts "Most Valued Professionals" og oss i ProsessPilotene. Konferansen avsluttes fredag, slik at du kan være turist i Lisboa 17-19 mars. Hvis du vil, kan du selv holde foredrag.

PRAKTISK INFORMASJON

Det koster mellom 2200 og 3000 kroner med fly. Du finner den beste og rimeligste reiseruten på Google Flights.

Konferansen koster €895 med påmelding før 31.1.2017. Kunder eller potensielle nye kunder av ProsessPilotene får halv pris på konferansen dersom dere reiser med oss, og bestiller før 31.1.2017.

Konferansen er den 16-17 mars.

Vi booker rom på hotell EPIC Sana Lisboa hotell. Hotellet koder €150/€170 pr natt for henholdsvis enkeltrom og dobbeltrom. Hotellet bookes her.

PÅMELDING

Påmelding konferansen er enkel

Send epost til Frode.Stenstrom@ProsessPilotene.no og be om kupong som gir halv pris på konferansen. Registrer deg på https://registeremea.extremecrm.com/ for KUNDER. Bestill fly og hotell. Si ifra til meg når du har bestilt.

GODT NYTT ÅR

Da gjenstår kun og ønske deg et riktig godt nytt år, samt takke for følge i 2016. happynewyear

Hilsen Frode Stenstrøm.

Tlf 95704546

Vil du vite mer?

Legg igjen telefonnummeret ditt her, så ringer vi deg for en uforpliktende prat. Vi svarer dere normalt innen en virkedag.