Slik bytter du fra Dynamics CRM til Dynamics 365

Slik bytter du fra Dynamics CRM til Dynamics 365

Slik bytter du fra Dynamics CRM til Dynamics 365

Det heter ikke Dynamics CRM lenger. Det heter Dynamics 365. Kunderelasjonsløsningen til Microsoft har med tiden blitt en komplett forretningsløsning og Dynamics 365 blir hovedsatsningsområdet til Microsoft på forretningssiden i tiden som kommer. Neste uke er begrepene CRM og ERP gammeldags. Microsoft får en real overhaling av Satya Nadella. Microsoft har mer på gang enn Apple, og til og med hipsterne bytter side.

Som eksisterende kunde av Microsoft skal du få beskjed når det eksisterende abonnementet på din Dynamics CRM avtale utgår. Hvis du har CRM i dag kan du allerede nå bytte til Dynamics 365 i Office 365 portalen. Vi er tilgjengelige hvis du har spørsmål eller ønsker hjelp til å bytte.

dyn 365

SLIK BYTTER DU FRA DYNAMICS CRM TIL DYNAMICS 365

  1. Naviger til Office 365 admin center og logg inn med Office 365 global administrator-rettigheter.administrator-rettigheter.

  2. Naviger til Billing - Subscriptions

dyn 366

  1. Sett ProsessPilotene som Partner of Record

dyn 367 Du angir 3513547 som partner. Det er Prosesspilotene.

Det var det hele :)

Så er det bare å sette igang! Noe av det kuleste er "assistant" som ved bruk av algoritmer hjelper deg å fokusere på det som er viktigst for deg (se bildet under). Vi er selvfølgelig tilgjengelige om du skulle ønske en demonstrasjon.

dynamics 365

Vil du vite mer?

Legg igjen telefonnummeret ditt her, så ringer vi deg for en uforpliktende prat. Vi svarer dere normalt innen en virkedag.