Hvorfor Dynamics 365 er en ‘gamechanger’

Hvorfor Dynamics 365 er en ‘gamechanger’

Hvorfor Dynamics 365 er en ‘gamechanger’

Tidligere denne uken presenterte Microsoft frem neste generasjonen av Dynamics CRM, nemlig Dynamics 365, stapp full av ny funksjonalitet og nye muligheter. En enhetlig løsning med et forbedret brukergrensesnitt.

Tirsdag kunngjorde selskapet at Dynamics 365 vil være tilgjengelig for kunder over hele verden, fra og med 1. November.

Dynamics 365 er en nettbasert programvare som har kombinert det som kalles CRM (Customer Relationship Management) med ERP (Enterprise esource management software). Kort fortalt betyr dette en komplett løsning for din virksomhet.

Det nye produktet er en av de viktigste grunnene til at Microsoft har kjøpt Linkedin. Dynamics 365 omfatter nye applikasjoner tett integrert med alle andre Microsoft produkter som virksomheten din allerede benytter. Dette skaper fordeler både teknisk og ikke minst rent økonomisk. Vi optimaliserer løsningen for din virksomhet, og du betaler mindre.

Microsoft har tidligere sagt at de planlegger å starte en priskrig med de viktigste CRM-spillerne på markedet, spesielt Salesforce. Per dags dato er SalesForce den eneste reelle konkurrenten til Microsoft. De andre tilbydere på markedet, for eksempel SuperOffice som er representert i Norden, er betydelig mindre aktører med mindre standard funksjonalitet og flere begrensninger som gjør at de ikke klarer å konkurrere på det globale markedet.

På tirsdag skrev visepresident Takeshi Numoto et blogginnlegg som delte flere detaljer om de nye prisplanene. Microsof sin nye prismodell for Dynamics 365 vil pakke inn mange populære alternativer, i motsetning til tidligere hvor du som kunde betalte for hver enkelt bruker, separat.

Numoto skriver at dette "kan spare fire til fem ganger prisen fra tradisjonelle CRM-leverandører."

Heng med eller bli hengende etter. Microsoft Dynamics 365 en den eneste plattformen virksomheten din trenger, så kan du kjøpe applikasjoner i Microsoft AppSource og bruke Microsoft Flow til å integrere applikasjonene du velger.

ProsessPilotenes FastTrack gjør at din virksomhet raskt kan komme i gang, og benytte teknologi som en konkurransekraft.

  • Selg mer effektivt
  • Behandle kunder bedre
  • Markedsfør smartere
  • Forbedre prosjekter
  • Jobb mindre
  • GJØR MER Ta kontakt med oss i dag hvis du ønsker mer informasjon om hvordan Microsoft Dynamics 365 kan forandre din hverdag!

Vil du vite mer?

Legg igjen telefonnummeret ditt her, så ringer vi deg for en uforpliktende prat. Vi svarer dere normalt innen en virkedag.