Sommerferie= leadsgenerering

Sommerferie= leadsgenerering

Sommerferie= leadsgenerering

__Det er ikke bare innboksen som fyller seg i løpet av sommeren. CRM fyller seg også opp. Denne informasjonen er gull verdt. __ For eksempel:

Hvis du sender en epost fra Dynamics CRM med markedsverktøyet ClickDimensions, kan du se om eposten er åpnet, hvilke lenker som er klikket på og hvilke sider på nettsiden din mottakeren har besøkt.

Teknologien i dag gjør det mulig å analysere dine besøkende sine interesser på dine egne nettsider, og generere relevante leads basert på dette. ClickDimensions gir deg muligheten til å legge et «tracking script» på hver side som sjekker hvem som besøker nettsiden din, hva de ser på og hva de klikker på. Du kan definere "lead-score" basert på interaksjon og knytte dette opp mot kontakter i CRM. Altså er dette en gylden mulighet til å få oversikt over nye potensielle og relevante leads, basert på hva de besøkende faktisk er interessert i. skjerm-salg

Hvis en besøkende sender inn en forespørsel på nettsiden din er det viktig å få dette systematisert. Ved å bruke ClickDimensions integrert i Dynamics CRM, vil alle henvendelser på nettsiden din bli opprettet som nytt lead direkte i CRM og du kan få en notifikasjon på mobilen din. Fordelen med å ha Microsoft Dynamics CRM med ProsessPilotenes BestePraksis CRM er at du som selger har tilgang til all informasjonen du trenger på mobilen. Du har faktisk muligheten til å generere leads rett fra stranda!

Vil du vite mer?

Legg igjen telefonnummeret ditt her, så ringer vi deg for en uforpliktende prat. Vi svarer dere normalt innen en virkedag.