Microsoft flow. På mobilen!

Microsoft flow. På mobilen!

Microsoft flow. På mobilen!

Microsoft Flow - en applikasjon du kan bruke til å automatisere din egen hverdag, nå fra mobilen! Ferietider nærmer seg. De siste ukene på kontoret har vært hektiske. Enkelte kunder har spesielt store forbedringsområder, som vi enkelt skaper verdi ut av. Det er givende å se at vi leverer verdi til våre nye kunder, og at pågangen øker. Med oppkjøpet av LinkedIn og den nye prosjektmodulen i Dynamics CRM er det enkelt å se at CRM er et hovedsatsingsområde for Microsoft. Det gir oss flere muligheter til å bidra med kompetanse, og det gjør at vi enklere og raskere skaper verdi for våre kunder. Nå har det såvidt begynt å roe seg ned litt. Derfor har jeg brukt tiden til å teste Microsoft Flow på mobilen! Et utrolig kult verktøy som du også kan prøve helt selv. Teknologi skaper stadig vekk nye muligheter. Internasjonale banker penetrerer nye markeder med tilrettelagte apper for enklest mulig selvbetjening, et norsk selskap har nylig lansert den første "eiendomsmeglerappen" og det går rykter om en algoritme som systematiserer lovverket og tolker saker. Når vi ikke er på oppdrag, forbereder forbedringspotensiale, utvikler nye løsninger eller holder kurs så benytter vi tiden til å oppdatere oss for å stadig øke kompetansen internt. Når det gjelder Microsoft Flow er det faktisk så enkelt at jeg vil si de fleste kan teste det selv. Microsoft Flow er en enkel service-basert applikasjon som kjører arbeidsflyter mellom programmer, som benyttes til enkle integrasjoner, og som du selv kan benytte til å automatisere deler av din egen hverdag. Nå fra mobilen.

Vil du vite mer?

Legg igjen telefonnummeret ditt her, så ringer vi deg for en uforpliktende prat. Vi svarer dere normalt innen en virkedag.