Ny funksjonalitet i Dynamics CRM 2016 - vårutgaven

Ny funksjonalitet i Dynamics CRM 2016 - vårutgaven

Ny funksjonalitet i Dynamics CRM 2016 - vårutgaven

Det nærmer seg vår. Alting blir så mye lysere og lettere når sommeren nærmer seg. Like sikkert som at vi går mot lysere tider, vil Microsoft lansere sin nye versjon av Dynamics CRM Online. Men hva er nytt, og hvordan kan jeg bruke det i eget arbeid?

  1. Excel integrasjonen med CRM blir utvidet enda mer. Nå kan du bruke Excel maler til å automatisere mange oppgaver som ellers ville vært manuelle. Eksempel på dette er beregning av provisjoner, eller beregne salgsprognoser. Alt kan gjøres uten data import/eksport, som gir mindre jobb for samme resultat
  2. Integrasjon med epost/kalender/oppgaver/kontakter blir nå tilgjengelig i CRM appen for din mobiltelefon. Dette gjør at en kan få lest epost, oppdatert CRM og planlagt uken i en og samme applikasjon.
  3. Microsoft Delve er en søkemotor, som opprinnelig stammer fra det norske Fast search and Transfere miljøet i Oslo/Trondheim. Delve vil nå også vise søkeresultater fra CRM, og gi deg informasjon som er mest relevant hver eneste dag. Som eksempel: Delve vil vise populære presentasjoner og tilbud som kan hjelpe deg i ditt salgsarbeid.
  4. Office produktene (SharePoint, Excel, Word, PowerPoint) blir nå helintegrert med CRM og CRM appen. Dette betyr at du kan lese dokumenter knyttet til ditt tilbud uten å forlate CRM. Et Word dokument vil vises i samme skjermbilde som CRM. Dette bare virker, og betyr mindre klikk når du skal finne dokumenter.
  5. CRM kan i dag skape dokumenter som flettes basert på data som finnes i CRM. Eksempel på dette er tilbudsbrev, kundeserviceoppdragsbeskrivelse, eller kundebrev. Denne tjenesten blir nå bedre, og dekker behovene for de som ikke trenger mer avanserte løsninger som XperiDo.
  6. Cortana blir integrert med CRM. Dette betyr at du kan stille din PC spørsmål om data som finnes i CRM. Cortana vil da svare!
  7. Feltservice med prosjektstøtte blir sentralt i denne utgaven av CRM. For kunder som trenger enkel prosjektstyring med timeregistrering, så er dette nå inkludert.
  8. Det beste til slutt: Portaler. Microsoft kjøpte portalvirksomheten til AdxStudio i 2015. Nå blir det helt integrert med CRM, og du vil dermed kunne få din egen kundeservice portal, tilbudsportal osv. Dette er stort! Følgende korte video viser litt av hva du kan vente. Vi i ProsessPilotene har allerede prøvd tjenesten, og gleder oss stort til å utnytte CRM enda mer i eget arbeid

Vil du vite mer?

Legg igjen telefonnummeret ditt her, så ringer vi deg for en uforpliktende prat. Vi svarer dere normalt innen en virkedag.