Hva gjør ProsessPilotene?

Hva gjør ProsessPilotene?

Hva gjør ProsessPilotene?

PROSESSPILOTENE HAR SOM MÅLSETNING Å BIDRA TIL VÅRE KUNDERS REELLE VERDISKAPNING

ProsessPilotene ønsker kunder der vi kan sammen over lang tid utvikle og automatisere arbeidsprosesser. Vi setter fokus på følgende:

MARKEDSFØRINGSPROSESSER

Eksempel kan være innholdsmarkedsføring, nyhetsbrev, seminarer, digital annonsering via Google AdWords, LinkedIn, Facebook, Yahoo, remarketing. Alt sammen blir styrt og koordinert via Dynamics CRM, Click Dimensions og/eller Microsoft Dynamics Marketing verktøy. Mål med markedsføringsprosessene er å skape nye kundeemner (Leads) på eksisterende og nye kunder, som salg kan ta tak i. Den mest sentrale KPI er antall kundeemner per periode og kostnad per emne.

Trykk her for mer informasjon om hvordan du kan oppnå suksess med markedsføring!

SALGSPROSESSER

Her ser vi på prosesser som omgjør et kundeemne til faktisk ordre. Vi skaper en salgsprosess tilpasset din virksomhet, og automatiserer så mye av denne som mulig. Eksempel kan være produksjon av tilbudsbrev, ordrebekreftelser og elektronisk signering av kontrakter. Målet her er at flest mulig kundemner blir betalende kunder.

Trykk her for mer informasjon om hvordan du kan oppnå suksess med salg!

SERVICEPROSESSER

Her ser vi på to områder: Support til dine kunder, og ettermarkedsalg. Vi har meget stor tro på at god kundeservice er vesentlig for å beholde kundene. Brukt riktig, vil kundeservice bli en inntektskanal. Målet er minst mulig tap av kunder, og økt ettermarkedssalg.

Trykk her for mer informasjon om hvordan du kan oppnå suksess med kundeservice!

Felles for alle områder er at vi bidrar med rådgivning og teknisk implementering av nødvendig IT løsninger. Vi er meget hands-on på, og jobber like mye teknisk, som organisatorisk i våre leveranser med et langsiktig perspektiv.

Vil du vite mer?

Legg igjen telefonnummeret ditt her, så ringer vi deg for en uforpliktende prat. Vi svarer dere normalt innen en virkedag.