Hva gjør en ProsessPilot?

Hva gjør en ProsessPilot?

Hva gjør en ProsessPilot?

Etter en hektisk dag kan det fort bli en lang kveld på kontoret. I en stadig mer hektisk hverdag med et utydelig skille mellom jobb og fritid, i takt med teknologisk utvikling, kan det være utfordrende å legge fra seg jobben til tider. I ProsessPilotene benytter vi Dynamics CRM slik at vi kan koble helt av og være sikre på at vi har full kontroll. Vi kan hjelpe deg med det samme.

I ProsessPilotene benytter vi nesten hele Microsoft-stacken, sentrert rundt Dynamics CRM. Office365 for tilgang til alt fra overalt. Outlook integrert med CRM så relevant kommunikasjon enkelt kan lagres. Skype for Business så vi kan samarbeide med alle fra overalt. OneNote for å skrive og dele notater. SharePoint for å lagre og dele dokumenter. OneDrive gjør det enkelt. Vi bruker Yammer for effektiv og sosial kommunikasjon, og vi deler kalender så vi alltid har oversikt over hverandres kapasitet. Delve hjelper oss faktisk å holde hverandre oppdatert uten at vi engang trenger å kommunisere. Og vi bruker PowerPoint, Word og Excel for å hjelpe deg som kunde å realisere de samme fordelene.

Teknologisk utvikling gjør at det stadig blir et større behov i markedet for IT og forretnings-kompetanse. For min egen del tar jeg stadig flere telefoner. Men hvordan beholder jeg full kontroll i en hektisk hverdag?

Offentlige etater, private virksomheter, veletablerte selskaper, innovative start-ups, erfarne ledere, nyansatte, skeptikere, innovatører. Banker, forsikringsselskaper, finansselskaper, eiendomsselskaper, sikkerhetstjenester, advokatfirmaer, bilindustrier, mediehus, produksjonsselskaper, konsulenttjenester... Å drive en forretning handler om å alltid forbedre seg. Invester nå for å ligge foran eller bli liggende bak. Effektivisering, optimalisering av prosess, automatisering av aktiviteter og mer selvbetjente kunder…

En hektisk hverdag for meg som selger og konsulent hos ProsessPilotene består av alt fra å fly mellom salgsmøter, interne møter, kundepleiemøter, telefonmøter, kurs, demonstrasjoner, presentasjoner og forhandlinger til å analysere prosesser, virksomheter, industrier, trender, teknologi, lage prosjektplaner, designe løsningsarkitektur, digitalisere forretningsprosesser og implementere og integrere CRM både som en strategi og et system…

Veldig enkelt forklart hjelper en ProsessPilot ledelsen i ditt selskap å oppnå bedre resultater ved å analysere forretningen og utvikle en brukervennlig løsning for deg som medarbeider. Vanligvis arbeider vi med optimalisering av salgsprosesser, serviceprosser og markedsaktiviteter med Microsoft Dynamics CRM. VI har full kontroll fordi vi benytter Dynamics CRM internt på tvers av salg, service og markedsføring. I tillegg har vi utviklet en del funksjonalitet vi ser at de fleste norske virksomheter har behov for, som vi har standardisert. Denne funksjonaliteten har vi pakket inn i et konsept. Konseptet gjør at vi har full kontroll internt og at vi i ProsessPilotene kan levere Dynamics CRM med mer funksjonalitet raskere og rimeligere.

Vi er trygge på at vår løsning kan hjelpe deg, fordi vi benytter og optimaliserer den kontinuerlig. I disse dager videreutvikler vi konseptet i samarbeid med Microsoft. Konseptet vil bli lansert på LinkedIn og Facebook.

Du kan faktisk allerede nå dra fordeler av konseptet. Kontakt oss for en demonstrasjon.

Vil du vite mer?

Legg igjen telefonnummeret ditt her, så ringer vi deg for en uforpliktende prat. Vi svarer dere normalt innen en virkedag.