Vi ønsker Matias Mjåvatn velkommen!

Vi ønsker Matias Mjåvatn velkommen!

Vi ønsker Matias Mjåvatn velkommen!

Matias Mjåvatn er en av våre nye piloter og startet hos oss 01.12.2015. Han har en Bachelor i Kreativitet, Innovasjon og Forretningsutvikling og bygde videre på med en Master i International Business. Før Prosesspilotene har han jobbet som Senior analytiker hos Avanade med fokus på CRM. Matias er sertifisert Microsoft Dynamics CRM konsulent og har erfaring med alle faser innen implementering av skreddersydde IT løsninger. For ProsessPilotene skal Matias ha fokus på rådgivning og videreutvikling av Dynamics CRM for våre kunder.

Sjekk ut Matias sin Linkedin profil for mer informasjon om hans tidligere erfaringer!

Vil du vite mer?

Legg igjen telefonnummeret ditt her, så ringer vi deg for en uforpliktende prat. Vi svarer dere normalt innen en virkedag.