Prosesspilotene er fire år

Prosesspilotene er fire år

Prosesspilotene er fire år

Det er en stor dag for oss i ProsessPilotene. Sist torsdag, den 18. november, er det fire år siden vi startet opp. For å feire denne hendelsen var alle våre ansatte samlet for å markere vår bursdag og årets julebord.

I året som har gått har det skjedd mye spennende. Vi har doblet antall ansatte, ansatt Per Kveim som ny daglig leder, blitt årets Microsoft partner i kategorien Dynamics CRM online. I tillegg har kundeporteføljen vår økt.

Da Morten og Frode startet selskapet for fire år siden var det to hovedmål som var i fokus:

Det ene var å bygge et kompetansemiljø på arbeidsprosesser knyttet til salg, markedsføring og kundeservice understøttet av Dynamics CRM. Vi ønsket å samle alle de dyktige personene som jobbet alene med CRM i de større konsulent firmaene under et tak.

Det andre målet var å skape en solid bedrift og en god arbeidsplass der de ansatte kunne videreutvikle seg samt lære av hverandre.

I løpet av de fire årene som har gått kan vi med trygghet si at begge målene er oppnådd.

Så hvor går veien videre? Vi har et mål om å øke antall piloter til omlag 20 ansatte. Vi skal beholde vårt hovedfokus på CRM prosesser, og vi vil i tillegg satse mer på prosesser knyttet til ressursstyring. Vi har allerede kommet godt på vei og vil satse enda mer på rapporteringsløsninger med bruk av verktøyet PowerBI.

Avslutningsvis vil vi benytte denne anledning til å takke alle våre kunder for samarbeidet. ProsessPilotene er ingenting uten våre kunders tiltro til oss og våre gode ansatte.

Vil du vite mer?

Legg igjen telefonnummeret ditt her, så ringer vi deg for en uforpliktende prat. Vi svarer dere normalt innen en virkedag.