Vi er Microsoft Dynamics CRM online partner 2015

Vi er Microsoft Dynamics CRM online partner 2015

Vi er Microsoft Dynamics CRM online partner 2015

Den 13. juli samlet over 15.000 av Microsoft sine Partnere seg fra over 135 land til Microsoft Worldwide Partner Conference i Orlando. Dette er det niende året på rad de har samlet alle sine partnere for en langhelg fylt med inspirerende foredragsholdere, over 100 forskjellige sesjoner, introduksjon av ny innovativ teknologi og et fantastisk sted for nettverksbygging.

I løpet av konferansen delte Microsoft Norge ut priser til sine partnere for å hedre de som gjør en spesielt stor innsats innenfor Microsoft sine prioritetsområder. Vi kan derfor si med stor glede at vi ble tildelt prisen som Årets Dynamics CRM Online Partner. Frode Stenstrøm, Partner, fikk gleden av å motta prisen og han har dette å si om utmerkelsen:

Vi er stolte av å bli tildelt prisen for Årets Dynamics CRM Online partner i Norge, noe som vi ser på som en stor tillitserklæring og det viser at vi er på rett vei for å nå vårt mål om å bli Norges beste kompetansemiljø på salg, markedsføring og kundeservice ved bruk av Microsoft Dynamics CRM.

ProsessPilotene fikk denne utmerkelsen med følgende begrunnelse fra Microsoft Norge:

Årets CRM Online partner leverer helhetlige forretnings- og produktivitetsløsninger til markedet. De kjennetegnes av en proaktiv holdning, besitter høy kompetanse, er tydelige i sin kommunikasjon med kunder og benytter markedsføring på strategisk måte.

Denne partneren har tilrettelagt sin forretningsmodell i takt med endrede markedstrender og kundebehov og fremstår som meget tilpasningsdyktige i sin evne til å møte kunden på deres premisser

De har en helhjertet og sterk satsning på CRM Online som har gitt svært gode resultater, og har et veldig tett og godt samarbeid med Microsoft

Årets CRM Online partner tildeles Prosesspilotene AS!

Er du interessert i å få med deg de beste høydepunktene fra årets partner konferanse kan du gå inn her. Ta en titt og la deg inspirere!

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt: Frode Stenstrøm, partner i ProsessPilotene AS, mobil +47 95 70 45 46

Vil du vite mer?

Legg igjen telefonnummeret ditt her, så ringer vi deg for en uforpliktende prat. Vi svarer dere normalt innen en virkedag.