ProsessPilotene tre år

ProsessPilotene tre år

ProsessPilotene tre år

Den 18 november 2011, ble ProsessPilotene as formelt etablert. Det betyr at vi er blitt tre år gamle i dag. Vi ønsker først og fremst benytte dagen til å takke våre kunder for de oppdrag vi har fått. Dernest ønsker vi å takke våre kompetente ansatte for deres gode innsats og bidrag til vårt selskap.

LITT HISTORIE I løpet av de tre siste årene, har vår kundedatabase vokst enormt. Over 3000 personer bruker våre CRM løsninger daglig, og vi ser at dette tallet vokser raskt. Vi har gjennomført kurs nesten hver uke det siste året, enten Online eller via klasserom.

Våre første CRM leveranser var i de største norske byene. Nå har vi kunder over hele landet, og jobber mer og mer med internasjonale selskap.

Vårt partnerskap med Microsoft er blitt styrket, og vi fikk fornyet vårt Managed Partner status i sommer for andre gang. Vi har også utviklet partneravtaler med flere selskap som DocuSign, Invensio, Click Dimensions, MS-CRMaddons og Trillium for å nevne noen.

Den 18 november 2011, ble ProsessPilotene as formelt etablert. Det betyr at vi er blitt tre år gamle i dag. Vi ønsker først og fremst benytte dagen til å takke våre kunder for de oppdrag vi har fått. Dernest ønsker vi å takke våre kompetente ansatte for deres gode innsats og bidrag til vårt selskap.

LITT HISTORIE

I løpet av de tre siste årene, har vår kundedatabase vokst enormt. Over 3000 personer bruker våre CRM løsninger daglig, og vi ser at dette tallet vokser raskt. Vi har gjennomført kurs nesten hver uke det siste året, enten Online eller via klasserom.

Våre første CRM leveranser var i de største norske byene. Nå har vi kunder over hele landet, og jobber mer og mer med internasjonale selskap.

Vårt partnerskap med Microsoft er blitt styrket, og vi fikk fornyet vårt Managed Partner status i sommer for andre gang. Vi har også utviklet partneravtaler med flere selskap som DocuSign, Invensio, Click Dimensions, MS-CRMaddons og Trillium for å nevne noen.

FREMTID

Så hva blir fokus for fremtiden? Vi skal satse videre på å etablere det beste kompetansemiljøet innen markedsføring-, salg- og kundeserviceprosesser. Våre leveranser innen disse områdene vil i større og større grad leveres som abonnementstjenester, som alternativ til prosjekter. Hensikten er å kunne tilby leveranser normalt forbeholdt større selskap til mindre selskap.

Vi har aldri hatt så stor ordrereserve noen gang som nå, og skal derfor fortsette å rekruttere dyktige personer som kan bidra til å utvikle og automatisere arbeidsprosesser.

Vår neste satsning blir et kompetansesenter, der vi skal tilby våre kunder kurs relatert til våre kjerneprosesser (markedsføring, salg og kundeservice). Kursene vil inneholde alt fra teknisk opplæring på systemer, metodisk opplæring i arbeidsprosesser til coaching av salgsledere. Så hva blir fokus for fremtiden? Vi skal satse videre på å etablere det beste kompetansemiljøet innen markedsføring-, salg- og kundeserviceprosesser. Våre leveranser innen disse områdene vil i større og større grad leveres som abonnementstjenester, som alternativ til prosjekter. Hensikten er å kunne tilby leveranser normalt forbeholdt større selskap til mindre selskap.

Vi har aldri hatt så stor ordrereserve noen gang som nå, og skal derfor fortsette å rekruttere dyktige personer som kan bidra til å utvikle og automatisere arbeidsprosesser.

Vår neste satsning blir et kompetansesenter, der vi skal tilby våre kunder kurs relatert til våre kjerneprosesser (markedsføring, salg og kundeservice). Kursene vil inneholde alt fra teknisk opplæring på systemer, metodisk opplæring i arbeidsprosesser til coaching av salgsledere.

Vil du vite mer?

Legg igjen telefonnummeret ditt her, så ringer vi deg for en uforpliktende prat. Vi svarer dere normalt innen en virkedag.